Ezeket érdemes tudni a Vitamin Well egészséges termékeiről

Egészséges életmódot élsz, de nem mindig éred be sima vízzel? Próbáltad már a Vitamin Well alacsony kalóriatartalmú, szénsavas üdítőital termékeit?
Ezeket érdemes tudni a Vitamin Well egészséges termékeiről

Amennyiben sportos és egészséges életmódot követsz, vagy legalábbis erre törekszel, bizonyára jól tudod, hogy a tiszta víz az egyik legjobb barátod. Tiltólistán vannak a különböző üdítőitalok, hiszen rengeteg kalóriát és cukrot tartalmaznak. Viszont sok esetben előfordulhat, hogy a víz már nem elég, hiszen valami új ízre és élményre vágyunk. Ez esetben mindenképpen érdemes böngészni a Vitamin Well alacsony kalóriatartalmú, szénsavas üdítőital termékei között, amelyek nem csak szuper egészségesek, hanem nagyon finomak is!

Továbbá pedig ne feledkezzünk meg arról, hogy a megfelelő sport teljesítmény eléréséhez a jó hidratáltság is hozzájárul. Sokan még csak nem is gondolják, de valóban ez az egyik legfontosabb teljesítményjavító módszer. Fontos tudni, hogy célszerű az intenzív terhelés előtti 24 órában nagymértékben odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre, és 1-2 órával az edzés előtt pedig legalább fél liter folyadékot inni. A különböző vitaminokkal teli üdítőital rendkívül elősegítheti a sportolás menetét és minőségét, valamint biztosítja a szervezet alapvető vitamin szükségletét is.

Az alacsony kalóriatartalom mellett fontos tudni, hogy ezek az üdítőitalok több, esszenciális vitaminokat is tartalmaznak. Többféle ízű és vitamintartalmú Vitamin Well ital létezik, amelyek közül ízlés és igény szerint válogathatsz. Példának okáért a Vitamin Well Reload egy citrom és lime ízű szénsavmentes, energiaszegény üdítőital hozzáadott B12-, D-, E-vitaminokkal, niacinnal, folsavval, biotinnal, pantoténsavval, magnéziummal, cinkkel és szelénnel. Ráadásként pedig gyümölcscukorral édesített.

Az egyik legnépszerűbb termék a Vitamin Well Focus, amely egy feketeribizli ízű, zöld tea kivonatot tartalmazó, szénsavmentes, energiaszegény, B6-, B12- és C-vitaminnal, valamint biotinnal, niacinnal és pantoténsavval ellátott termék. Azonban a még különlegesebb ízeket kedvelők is megtalálhatják az igazit, például a Vitamin Well Care üdítőital formájában. Ez egy vörös grapefruit ízű szénsavmentes, szintén energiaszegény üdítőital, amely hozzáadott B12-, C-és E-vitaminnal, cinkkel, biotinnal és folsavval ellátott termék, amely segíti a szervezet folyadékegyensúlyának helyreállítását. Szinte bármelyik ízű üdítőital remekül jöhet egy forró nyári nap folyamán!

Kapcsolódó cikkek

Mi is az a krónikus betegség?

Mi is az a krónikus betegség?

A krónikus betegségek egy része megelőzhető. Amennyiben valakinek, van valamilyen krónikus betegsége, úgy jobban oda is figyel az egészségére. A krónikus betegek nem csak az idősebb korosztályból kerülhetnek ki, hiszen egyre több gyermek és fiatal is szen

5 tipp cukorbetegeknek

5 tipp cukorbetegeknek

A cukorbetegség, egy olyan krónikus betegség, amely súlyos szövődményeket is okozhat. Azonban életmódváltással és a szabályok betartásával megelőzhetővé válnak ezek a szövődmények. Mutatunk néhány tippet a szövődmények elkerülése érdekében.

Így erősíthetjük meg az immunrendszerünket a téli hidegben

Így erősíthetjük meg az immunrendszerünket a téli hidegben

Ezekkel a tippekkel a hideg hónapokban is egészségesek maradhatunk.