Melyik kabrió-típus illik leginkább hozzád?

Inkább egy 720 lóerős nyitott tetejű, vagy egy nyitott kétüléses Roadster? Öt kabrió- típus újdonságot kínálunk itt.
Kabriók, amik illenek hozzám

1. A teljesítményre törekvőknek

A McLaren 720 lóerős Spider (kétüléses sportautó) a világ egyik legerősebb nyitott tetejű modellje. Nyitott állapotban 325 km/h, zárt állapotban 341 km/h sebességet tud elérni. A nyitható tetőt is figyelemre méltó sebességgel lehet csukni-nyitni, nevezetesen 11 másodperc alatt.
A McLaren Spider legjobb tulajdonsága a carbon-monocoque-karosszéria. Emiatt könnyű a kocsi. A kupé változatnál csak 49 kg-mal több.

2. A tradíciót kedvelőknek

1982 óta a 911-generációnak (Porsche 911) mindig van kabrió változata is. A már piacra bocsájtott kupé változathoz hasonlóan a kabrió változat is 450 lóerős, és a Carrera S-hez hasonlóan biturbó boxermotorral rendelkezik, és újonnan fejlesztett 8 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóval. Jó tudni: megmaradt a klasszikus textiltető hátsó üvegablakkal.

3. Az egyszerűséget kedvelőknek

Vissza a roadster gyökerekhez: A BMW búcsút mondott a fémtetőnek, és az új
BMW z4 Roadsternek már könnyű textilteteje van. Két 4-hengeres és egy 6-hengeres benzinmotor van benne, és a teljesítménye 197 és 340 lóerő között van. Az első és hátsó kerekek súlyeloszlása egyenletes, vagyis 50:50 arányú. Az ára legalább 57620 frank. Egyébként kupé változata nincs. Ez a szerep a Toyota Suprára esik, amellyel a z4 a technikai részleteket megosztotta.

4. Uraknak

A kormánynál természetesen hölgy is ülhet. Arra is kell természetesen gondolni, hogy a friss levegőn száguldás élményét három emberrel is megoszthatjuk. És persze a szükséges aprópénzre, ugyanis a Bentley Continental Gt ára több mint negyedmillió. Igaz, hogy ezért egy impozáns 12 hengeres, 635 lóerős útitársunk van. A maximális sebesség 333 km/h is lehet. Textilteteje van, amit 19 másodperc alatt lehet leengedni.5. Az ünneplés megszállottjainak

Rikító (sötét) narancs (knallorange) színűre festett jubileumi modellel ünnepli a Mazda a klasszikus MX5 roadster modelljének a 30. születésnapját. Kanyargós utakon is gyönyörűen hajt a 184 lóerős, majd 1 tonna súlyú hátsókerék meghajtású kocsi. Az érdeklődők a Mazda MX-5 RF különböző változataihoz hamarosan hozzájuthatnak.Még több autós hír az Auto-hirek.hu -n és az Auto-live.hu -n!

Kapcsolódó cikkek

Kabriók, amik illenek hozzám

Melyik kabrió-típus illik leginkább hozzád?

Gondolkodott már azon, hogy milyen kabrió-típus leginkább hozzád?

Autóporszívó

Autóporszívó

Ezek a Tchibo webáruház autós termékei.