Autóporszívó

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Autóporszívó

Apró, ám igazán hasznos, többfunkciós eszköz a 2 az 1-ben tisztítóstift, ami kifejezetten a nehezen hozzáférhető helyek eléréshez készült, hogy feltehessük vele a pontot az i-re! Egyik oldalán vékony szilikontörlő található, amivel hegyes szögekből és keskeny résekből is könnyedén eltávolítható a por – vagyis remekül alkalmazható autók műszerfalán, billentyűzeteken, vagy egyéb kisebb elektronikai eszközökön. A másik oldalon található puha sörtékkel a kényesebb felületeket, például ékszereket, vagy fényképezőgépek lencséjét lehet letisztogatni, de szükség esetén ez az oldal is alkalmas lehet billentyűzetekhez.

Nagyobb felületekhez jöhet jól a sütő- és tűzhelytisztító kendő szett. A szürke színű, türkiz illetve sárga szegéllyel ellátott konyhai felületekhez való kendők kifejezetten durva szennyeződésekhez készültek. Dörzsbetétjeiknek köszönhetően egészen kis mennyiségű tisztítószerrel használhatók, így környezetkímélőbbek az olyan megoldásoknál, amelyek sok vegyi anyaggal működnek igazán jól. Az akasztóikon található feliratok és az eltérő színű szegélyek megkönnyítik, hogy mindkét kendőt adott felülethez rendelhessük és következetesen mindig ugyanott használhassuk.

Az ablaktisztító és polírozókendő párosa szintén nagyobb felületekhez alkalmas. A szürke színű kendők egyike piros szegéllyel, a másik pedig szegély nélkül készült, ezen kívül pedig a rajtuk található hímzett piktogramok is azt a célt szolgálják, hogy következetesen használhassuk őket. A nevéből adódó ablaktisztítás mellett olyan sima felületek tisztításához is alkalmasak, mint például mosdókagylók, vagy autók – ráadásul igazán hosszú ideig, hiszen az akasztóval is ellátott darabok nem bolyhosodnak, és igazán tartósak. A piros szegélyes kendő a nedves tisztításra, a szegély nélküli pedig a szárazra törlésre és a polírozásra használható remekül, hogy mindig tökéletesen csíkmentesen csillogjanak a megtisztított felületek!

Kifejezetten autók üvegeihez készült a szélvédőtisztító, amivel pillanatok alatt megszabadulhatunk a kondenzvíztől, de a por és egyéb szennyeződések ellen is bevethetjük! Billenthető, speciális háromszög alakú fejével könnyedén hozzáférhetünk a sarkokhoz és a visszapillantó tükör mögötti részhez is, hogy a lehető legalaposabban szabadulhassunk meg a látást zavaró tényezőktől. Enyhén ívelt nyele újrahasznosított műanyagból készült, és összehajtható, így az eszköz kényelmesen elfér majd a kesztyűtartóban, a hozzá tartozó, mosható mikroszálas huzatokkal együtt!

A kompakt méretű, 35 wattos autóporszívó szintén azoknak jön majd jól, akik az autójuk takarításához keresnek praktikus céleszközt. 5 méter hosszú kábelének csatlakozója illik a szivargyújtóhoz, így a 100 ml-es portartály bármikor rendelkezésre áll majd – akár a jármú távolabbi pontjain, a hátsó üléseken és a csomagtérben is! A hozzá tartozó tárolótasakban a porszívó mellett kényelmesen elférnek majd a hozzá tartozó kiegészítő fejek is – egy keferátétes és egy éltisztító – amelyekkel bárhonnan egyszerűen és gyorsan kiporszívózhatjuk majd az összegyűlt szennyeződéseket

Kapcsolódó cikkek

Autóporszívó

Autóporszívó

Ezek a Tchibo webáruház autós termékei.

Kabriók, amik illenek hozzám

Melyik kabrió-típus illik leginkább hozzád?

Gondolkodott már azon, hogy milyen kabrió-típus leginkább hozzád?